07. март 2024.

На раскрсници светова

Солиста: Јован Маљоковић – октет (Београд)
Диригент: Иван Илић (Београд)

25. април 2024.

Премијерни концерт

Солиста: Даичи Накамура (виолина, Јапан)
Диригент: Тошио Јанагисава (Јапан)

21. јун 2024.

Премијерни концерт

Биг Бенд Радио Телевизије Србије
Нишки симфонијски оркестар
Вокални извођачи
Диригент: Зоран Станисављевић